Op dit moment is er nog geen datum bekend voor de Vakdag fondsenwerving. Na het oorspronkelijke uitstel in maart 2020 hadden we een datum in september gereserveerd. Echter met oplopende cijfers, en diverse organisatorische uitdagingen, vonden we het als organisator niet meer verantwoord om in september de vakdag doorgang te laten vinden.

En nu dan?

Tot nader order is de editie 2020 uitgesteld. Dit betekent dat we nu nog geen nieuwe datum aankondigen. Dat doen we niet we eerst willen afwachten hoe de situatie zich verder ontwikkelt. Zo is er in februari 2021 een allereerste proef gedaan met bezoekers van een live-event in het Beatrix Theater in Utrecht.

In februari en maart staan daarnaast nog diverse andere proeven op de planning.

Uitkomsten daarvan zullen gebruikt worden om nieuw beleid van de overheid op het gebied van events vorm te geven. Dit zal mogelijk ook een impact hebben op de vakdag. Daarom is het nu dus nog te prematuur om al een nieuwe datum te plannen voor de Vakdag.

Toegangsbewijs

Zoals in eerdere berichtgeving al aangegeven blijft je toegangsbewijs van de editie 2020 gewoon geldig voor de eerstvolgende Vakdag fondsenwerving. Je hoeft daarvoor verder niets te doen.


Heb je het antwoord gevonden?