Leden van Vf ontvangen onder andere het Vakblad fondsenwerving. Als je in de Vf Mag app het magazine digitaal wilt lezen moet je het in de app downloaden.

Om gratis te kunnen downloaden zul je eerst met je reguliere Vf account moeten inloggen. Hieronder zie je in een video hoe dat in z'n werk gaat.

Inloggen

Nadat je de app voor het eerst hebt geopend zul je rechtsboven in de hoek een icoontje van een poppetje zien. Als je daarop klikt kom je bij het loginscherm. Je hoeft slechts eenmaal in te loggen. De instellingen worden daarna opgeslagen.

Heeft u het antwoord gevonden?