Als je het wachtwoord van je Vf-account bent vergeten moet je deze reseten. Je kunt dit zelf doen of wij kunnen je een wachtwoord reset e-mail sturen.

Nadat je de e-mail hebt ontvangen klik je op de unieke link en kom je op de wijzigingspagina voor je wachtwoord.

In de video hieronder zie je hoe het wijzigen vanaf daar verloopt.

Nadat je jouw wachtwoord hebt aangepast ben je gelijk weer ingelogd. Je hoeft dus. niet opnieuw in te loggen en je kunt gelijk doorgaan naar je profiel.

Heeft u het antwoord gevonden?