Als je het wachtwoord van je Vf-account bent vergeten moet je deze resetten. Je kunt dit zelf doen via je de inlogpagina op fondsenwerving.nl. Onder het veld voor je wachtwoord staat de link om te resetten.

Een nieuw wachtwoord aanvragen

Je kunt ook hier klikken dan kom je rechtstreeks op de pagina om een nieuw wachtwoord te maken.

E-mail

Nadat je jouw wachtwoord hebt gereset ontvang je een e-mail met een unieke link. Die link brengt je naar de wijzigingspagina voor je wachtwoord.

In de video hieronder zie je hoe het wijzigen vanaf daar verloopt.

Nadat je jouw wachtwoord hebt aangepast ben je gelijk weer ingelogd. Je hoeft dus. niet opnieuw in te loggen en je kunt gelijk doorgaan naar je profiel.

Heb je het antwoord gevonden?